turistička organizacija sokobanja

Смештај

Хотел „Моравица“

Хотел „Моравица“ се налази на веома атрактивној локацији, на обронцима брда Поповице, изнад Сокобање. Сам хотел налази се на почетку чувене сокобањске „Стазе здравља“. Хотел располаже са 220 лежајева и 6 апартмана, спортским тереном за мали фудбал, кошарку и одбојку, конгресном салом са 220 места, салом за стони тенис и билијар, рестораном са 400 места, салом за банкете, националним рестораном и два аперитив-бара. У овом хотелу често је одседао познати нобеловац Иво Андрић, где и данас постоји његова спомен соба.

www.hotelmoravica.rs 
Контакт телефон: 018/880-600  
e-mail: recepcija@hotelmoravica.rs

Хотел „Сунце“

Хотел „Сунце“ је хотел високе категорије (4*) који се налази 400 м од центра града, преко пута парка Бањица, на десној обали реке Моравице. Хотел је некада био симбол Сокобање, а сада је у потпуности реконструисан, али је задржао специфичну архитектуру по којој је био препознатљив. Поседује 2 затворена базена, 1 отворени базен,  wellness и спа центар, 3 конференцијске сале са 120, 80 и 30 места. Wellness и спа центар се простире на 1.300 м2, и гостима пружа велики избор различитих садржаја. У понуди су два затворена базена са хидромасажерима и један отворени базен. Од осталих садржаја садржи слану собу, три врсте сауна (финска, био, софт), парно купатило,калдаријум, хидромасажну каду за 6 особа, тропски туш, потезно ведро, хладну собу, релаx собу са тепидаријумима, тунел изненађења, собе за масажу, теретану.

www.suncehotel.rs       
Контакт телефон: 018/ 415-1900   
e-mail: recepcija@suncehotel.rs

Хотел „Турист“

Хотел се налази у самом центру Сокобање, на почетку мермерног шеталишта. Један је од најстаријих хотела у Сокобањи, са недавно адаптираним собама и апартманима. Располаже са 120 лежајева и поседује велику ресторан салу, мини бар, велику терасу испред хотела са погледом на шеталиште и паркинг.

Контакт телефон: 018/830-510

Nataly spa

Nataly spa је смештајни објекат апартманског типа који располаже са 20 комфорних смештајних јединица, односно 50 лежајева. Изграђен је 2017. године. Поседује модерно опремљени спа центар са следећим садржајима: безен, финска сауна, парно купатило, хидромасажне каде, слана пећина, тропски туш, потезно ведро, тепидаријум, кнејп клупа, салон за масажу (класичне масаже, масаже за циљано деловање, роyал масаже), третмани за лице и тело и др. Са панорамским погледом из апартмана, и травнатим терасама, ово је идеално место за релаксацију и уживање.

www.natalyspa.com    
Контакт телефон: 018/ 830-240   
e-mail: info@natalyspa.com

Специјална болница „Бањица“

СБ „Бањица“ је изолована од градске гужве, а удаљена је само 500 м од центра. Налази се изнад парка Бањица и познате плаже „Жупан“. Располаже са 270 лежајева и 5 апартмана, фитнесс центром, спортским теренима, амбулантом и салом за семинаре. Медицински блок је савремено опремљен , а лечење се обавља комбинацијом природних лековитих фактора и савремених метода лечења.  Индикације: болести дисајних органа, лакша нервна обољења и последице стреса. „Бањица“ је захваљујући стручном медицинском кадру и природно-лековитом фактору, постала познато лечилиште, а такође има и стручно особље које се бави организовањем рекреативних настава и школа у природи.

www.banjica.co.rs  
Контакт телефон: 018/830-224   
e-mail: komercijala@banjica.co.rs

Гарни хотел „Соко терме“

Гарни хотел  „Соко Терме“ (3*) се налази у центру Сокобање на десној обали реке Моравице, покрај Лимун бање. У склопу хотела гостима су на располагању: два затворена и један отворени базен са термалним водама, сауне, парна купатила, слане собе, fitness центар, козметички салон, relax соба, разне врсте масажа…

Луксузно опремљен wellness центар урађен је по највишим светским стандардима. За све госте жељне рекреације, побољшања квалитета живота, здравља и општег стања духа и тела, на располагању су базени са топлом бањском водом (39°Ц) који раде током целе године, као и бројни пратећи садржаји.
 
Поред хотелског смештаја Сокобања гостима нуди велики избор смештаја у приватним вилама, кућама и становима за одмор и пансионима за све укусе и буџете.  Сокобања располаже са око 12.000 лежајева, од чега 2.500 у хотелима и стационарима, а око 10.000 у приватном  смештају, пансионима и вилама (собе I, II, III категорије и апартмани). Смештајне капацитете прати и велики број угоститељских објеката и објеката за разоноду.

www.sokoterme.net     
Контакт телефон: 018/ 884-856   
e-mail: info@sokoterme.net