turistička organizacija sokobanja
Пословни садржај
produzen rok za prijem fotografija za nagradni konkurs foto izazov

Продужен рок за пријем фотографија за наградни конкурс „XV ФОТО ИЗАЗОВ, СОКОБАЊА 2022“

Туристичка организација Сокобања продужила је рок за пријем фотографија за наградни конкурс „XV ФОТО ИЗАЗОВ, СОКОБАЊА 2022“, који ће бити отворен до суботе, 20. августа 2022. год. Тема овогодишњег конкурса је „СОКОБАЊА, СОКОГРАД – БУДИ ЗДРАВ, БУДИ МЛАД“.

Сваки учесник треба да, уз попуњену пријаву, достави највише 5 фотографија, у боји и искључиво у дигиталном формату, на ЦД-у и то лично у просторије Туристичке организације Сокобања, или поштом на адресу ул. Трг Ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања, или путем мејла на адресу tic@tosokobanja.rs.

Фотографије треба да буду веће од 8 Mpx (резолуције 300 dpi). Фотографије морају бити у колору, обавезно у дигиталном формату, изворне, без интервенција у виду монтаже, или графичке обраде дела које мењају композицију и елементе. Фотографије морају бити без специјалних ефеката, и морају да садрже реалистичне, а не апстрактне приказе Сокобање и околине (односно у складу са задатом темом).

Пријем фотографија трајаће до суботе, 20. августа 2022. године, а проглашење победника одржаће се у петак, 09. септембра од 18:00 сати, у Галерији – легату “Милуна Митровића”, када ће бити отворена и изложба фотографија које су ушле у ужи избор. Првопласирани аутор добија новчану награду од 45.000 динара, другопласирани 25.000, а трећепласирани 10.000 динара. Додатне информације могу се добити путем телефона на број 018/833-988 односно путем мејла: tic@sokobanja.rs. Пријава и пропозиције конкурса могу се преузети у ПДФ формату испод текста.