turistička organizacija sokobanja
Пословни садржај
akcija biramo najbolje sokobanja 2022.

Акција „Бирамо најбоље“ Сокобања 2022.

Туристичка организација Сокобања организује акцију „Бирамо најбоље“, којом се у девет категорија по месецима ( мај – септембар и свеукупни победници ) проглашавају најуспешнија предузећа, организације, установе и појединци. Циљ акције “ Бирамо најбоље“ је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца.

Категорије које се оцењују су : Најбољи станодавац, Најбоља туристичка агенција, Најлепше двориште, Најбољи угоститељски објекат, Најбољи угоститељски или туристички радник, Удружење или појединац који даје допринос развоју туризма, Најбољи гост, Најбољи предузетник и Најбоље сеоско туристичко домаћинство.

Прошле године уведена је нова категорија – Најбоље сеоско туристичко домаћинство. Ова категорија уведена је из разлога повећања броја категорисаних сеоских домаћинстава у Општини Сокобања као и због све веће заинтересованости иностраних и домаћих гостију за рурални туризам.

Пријављивање могу извршити сви грађани Сокобање, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр.2 или путем имеил адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за предходни месец, а оцењивање и проглашење победника до 15. у месецу.

Пропозиције и пријаве за конкурс ( за физичка и правна лица ) могу се преузети у ПДФ формату испод текста.