Main Content

"XIV ФОТО ИЗАЗОВ, СОКОБАЊА 2021"

×

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in menu_set_active_trail() (line 2405 of /home/otksorg/public_html/includes/menu.inc).
Туристичка организација Сокобања организује наградни конкурс "XIV ФОТО ИЗАЗОВ, СОКОБАЊА 2021", који ће бити отворен до понедељка, 09. августа 2021. год. Тема овогодишњег конкурса је „СОКОБАЊСКА АВАНТУРА - ОТКРИЈТЕ СКРИВЕНЕ ПРЕДЕЛЕ“.
Сваки учесник треба да, уз попуњену пријаву, достави највише 5 фотографија, у боји и искључиво у дигиталном формату, на ЦД-у и то лично у просторије Туристичке организације Сокобања, или поштом на адресу ул. Трг Ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања, или путем и-мејла на адресу tic@tosokobanja.rs.
Фотографије треба да буду веће од 8 Mpx (резолуције 300 dpi). Фотографије морају бити у колору, обавезно у дигиталном формату, изворне, без интервенција у виду монтаже, или графичке обраде дела које мењају композицију и елементе. Фотографије морају бити без специјалних ефеката, и морају да садрже реалистичне, а не апстрактне приказе Сокобање и околине (односно у складу са задатом темом).
Пријем фотографија трајаће до понедељка, 09. августа 2021. године, а проглашење победника одржаће се у петак, 20. августа, од 19:00 часова у Галерији - легату “Милуна Митровића”, када ће бити отворена и изложба фотографија које су ушле у ужи избор. Суорганизатор изложбе је Народна библиотека "Стеван Сремац" из Сокобање. Првопласирани аутор добија новчану награду од 45.000 динара, другопласирани 25.000, а трећепласирани 10.000 динара. Додатне информације могу се добити путем телефона на број 018/833-988 односно путем мејла: tic@sokobanja.rs. Пријава и пропозиције конкурса могу се преузети у ПДФ формату испод текста.