Main Content

Припреме за наступе на међународним сајмовима туризма у Софији и Београду

У току су интензивне припреме за наступе на два важна међународна сајма туризма, у Софији и Београду.
Први се одржава од 14 – 16. фебруара, у Бугарској, када ће туристичка понуда Сокобање бити презентована на штанду Туристичке организације Србије. Туристичка организација Сокобања представиће туристичку понуду Сокобање за предстојећу сезону и промовисаће манифестације Прва хармоника Сокобања, Сусрети Св. Јован Биљобер и Маратон жеља. Посетиоци сајма биће у прилици да уживају у наступу оркестра прошлогодишњег победника фестивала Прва хармоника Сокобања, а очекују их и бројна изненађења и вредне награде.
XXXX Међународни сајам туризма у Београду одржаће се од 22.02-25.02.2018. године. На сајму ће учествовати преко 1100 излагача из више од 50 земаља, које чине домаћи и инострани туроператери, хотели, туристичке организације, домаће и иностране туристичке дестинације и др.
На обједињеном дестинацијском штанду, туристичку понуду Сокобање за 2018. годину представиће Туристичка организација Сокобања, Специјална болница “Сокобања”, Специјална болница “Бањица”, хотел “Моравица”, хотел Здрављак и Nataly spa заједно са представницима туристичких агенција, станодаваца и угоститеља. Планирана је презентација нових туристичких садржаја и понуде за предстојећу сезону, уз атрактивне и квалитетне пропагандне материјале и модерно уређен и опремљен штанд Сокобање, који је ове године посвећен промоцији манифестационог туризма и новоизграђене летње позорнице „Врело“, где ће се одржавати већина културно-забавних манифестација и догађаја.