Main Content

Припреме за наступ на 42. Међународном сајму туризма у Београду

У току су интензивне припреме за наступ на једном од највећих сајмова туризма у југоисточној Европи - Међународном сајму туризма  у Београду.
42. Међународни сајам туризма у Београду одржаће се од 20.02-23.02.2020. године. На сајму ће учествовати преко 1100 излагача из више од 50 земаља, које чине домаћи и инострани туроператери, хотели, туристичке организације, домаће и иностране туристичке дестинације, а земља партнер овогодишњег сајма туризма је Египат. 
На обједињеном дестинацијском штанду, туристичку понуду Сокобање за 2020. годину представиће Туристичка организација Сокобања, Специјална болница “Сокобања”, Специјална болница “Бањица”, хотел “Моравица” и Натали спа заједно са представницима туристичких агенција, станодаваца и угоститеља. Планирана је презентација нових туристичких садржаја и понуде за предстојећу сезону, уз атрактивне и квалитетне пропагандне материјале и модерно уређен и опремљен штанд Сокобање, који је ове године посвећен промоцији активног одмора и природних туристичких вредности Сокобање.