Main Content

„Пољопривредно газдинство Борис“ однело победу на квалификационом такмичењу „Изађи ми на теглу“ у Сокобањи!

Екипа „Пољопривредно газдинство Борис“ победник је квалификационог такмичења „Изађи ми на теглу“ које је по први пут одржано у Сокобањи! Највећи гастрономски караван на балкану добио је још једног финалисту који ће се већ сутра, у великом финалу у Сокобањи борити за титулу краљева ајвара Србије за 2017. годину.
У оштрој конкуренцији друго место освојила је екипа “Неимари”,док је треће место припало екипи по називу “Златне руке”.
За избор победника задужен је био четворочлани стручни жири у следећем саставу: Звонко Милетић – професионални кувар, Горан Милисављевић – професионални кувар, Тијана Богојевић – професорица у средњој школи Бранислав Нушић и Никола Јанковић – технолог и инжењер развоја у компанији Фудленд.
Победничка екипа освојила је Смедеревац С7 из линије МБС Милан Благојевић Смедерево и директан пласман у велико финале које се одржава у суботу, 14. октобра у пешачкој зони Сокобање.
Победници великог финала, поред титуле краљева ајвара за сезону 2017. освојиће и вредне награде међу којима су Смедеревац МБС 10, поклон картица Уницредит банке у износу од 25.000 РСД као и могућност да се баш по њиховом рецепту припрема једна ограничена серија ајвара под брендом Бакина Тајна, а под именом победничке екипе.
Надметање за најбољи ајвар у Србији се наставља већ сутра када ће тридесет ајвар мајстора из свих крајева Србије још једном укрстити своје варјаче у финалном окршају за титулу нај ајвар мајстора четврте сезоне каравана Изађи ми на теглу!