Main Content

Обавештење о предквалификацијама за 57. Међународни фестивал ''Прва хармоника Србије - Сокобања 2019."

У складу са Пропозицијама фестивала "Прва хармоника Србије - Сокобања 2019" такмичење ће се одвијати у две етапе: предквалификациона такмичења, у местима које одреди Фестивалски одбор, и финале у Сокобањи, које обухвата такмичарски део и јавну приредбу - ревијални део. Предквалификациона такмичења за фестивал "Прва хармоника Србије - Сокобања 2019" одржаће се у следећим местима :
1. Предквалификације Беч, Аустрија - Музичка школа Љубомира Радосављевића - суорганизатор;
2. Предквалификације Лесковац, Туристичка организација града Лесковца - суорганизатор;
3. Предквалификације Смедеревска Паланка - "Културни центар Смедеревска Паланка" - суорганизатор;
4. Предквалификације Жабари, село Сибница , "Скуп хармоникаша Србије", Центар за културу општине Жабари - суорганизатор;
5. Предквалификације Сокобања, Туристичка организација Сокобања.
Предквалификације у Бечу одржаће се 19. маја 2019. године у 12:00 сати, више информација у вези пријаве и учешћа могу се добити путем електронске поште на адресу: radosbend_legenda@yahoo.com.
Предквалификације у Смедерeвској Паланци ће се одржати 19. и 20. јуна 2019. године у Културном центру у Смедеревској Паланци, више информација у вези пријаве и учешћа на имејл адресу: kcpozoristepalanka@hotmail.rs.
Предквалификације у Жабарима, село Сибница одржаће се 27. и 28. јуна, више информација у вези пријаве и учешћа на имејл адресу: zlatkociga@gmail.com.
Туристичка организација Сокобања, организоваће предквалификације у Сокобањи за финале 57. Међународног фестивала  "Прва хармоника Србије - Сокобања 2019" , у суботу, 29. јуна, у конгресној сали хотела "Моравица". Пријава се може послати путем електронске поште на адресу: office@tosokobanja.rs, или се потенцијални такмичари могу директно пријавити путем веб сајта: www.prvaharmonika.rs , кликом на дугме ПРИЈАВА, уз попуну обавезних података, или путем поште на адресу: Туристичка организација Сокобања, ул. Трг Ослобођења бр.2, 18230 Сокобања. Додатне информације могу се добити путем телефона на број : +381 18 833 988. Такмичари се могу пријавити и на дан одржавања предквалификација, сат времена пре почетка оцењивања, које је заказано за 10:00 сати. Пропозиције Фестивала и пријава за учешће могу се преузети испод текста у ПДФ формату. 

Напомена: Датум одржавања предквалификационог такмичења у Лесковцу биће објављен на веб страни Фестивала, www.prvaharmonika.rs, до краја маја 2019. године.