Main Content

Обавештење о предквалификацијама за 57. Међународни фестивал ''Прва хармоника Србије - Сокобања 2019."

У складу са Пропозицијама фестивала „Прва хармоника Србије – Сокобања 2019“ такмичење ће се одвијати у две етапе: предквалификациона такмичења, у местима које одреди Фестивалски одбор, и финале у Сокобањи, које обухвата такмичарски део и јавну приредбу – ревијални део. Предквалификациона такмичења за фестивал „Прва хармоника Србије – Сокобања 2019“ одржаће се у следећим местима:

  1. Предквалификације Беч, Аустрија – Музичка школа Љубомира Радосављевића - суорганизатор;

  2. Предквалификације Лесковац, Туристичка организација града Лесковца - суорганизатор,

  3. Предквалификације Смедеревска Паланка– „Културни центар Смедеревска Паланка“ - суорганизатор,

  4. Предквалификације Жабари, село Сибница, Центар за културу општине Жабари - суорганизатор

  5. Предквалификације Сокобања, Туристичка организација Сокобања.

Предквалификације у Бечу одржане су 19. маја 2019. године од 12:00 сати, више информација у вези резултата могу се добити путем електронске поште на адресу: radosbend_legenda@yahoo.com.

Предквалификације у Смедерeвској Паланци ће се одржати 19. и 20. јуна  2019. године у Култруном центру у Смедеревској Паланци, више информација у вези учешћа на имејл адресу: kcpozoristepalanka@hotmail.rs.

Предквалификације у Жабарима, село Сибница одржаће се 27. и 28. јуна, више информација у вези пријаве и учешћа на имејл адресу: zlatkociga@gmail.com.

Предквалификације у Лесковцу ће се одржати 18. јуна 2019. године у просторијама Туристичке организације Лесковац, на адреси Масариков трг бб, Лесковац, више информација у вези пријаве и учешћа на имејл адресу toleskovac@yahoo.com и путем телефона на бројеве 016/233 360 и 064/89 40 262.

Туристичка организација Сокобања, организоваће предквалификације у Сокобањи за финале 57. Међународног фестивала „Прва хармоника Србије, Сокобања – 2019“, у суботу, 29. јуна, у конгресној сали хотела „Моравица“. Пријава се може послати путем електронске поште на адресу: office@tosokobanja.rs, или се потенцијални такмичари могу директно пријавити путем веб сајта: www.prvaharmonika.rs, кликом на дугме ПРИЈАВА, уз попуну обавезних података, или путем поште на адресу: Туристичка организација Сокобања, Ул. Трг Ослобођења бр. 2, 18230 Сокобања. Додатне информације могу се добити путем телефона на број: +381 18 833 988. Такмичари се могу пријавити и на дан одржавања предквалификација, сат времена пре почетка оцењивања, којe је заказанo за 10 сати. Пропозиције Фестивала и пријава за учешће могу се преузети испод текста.