Main Content

Додељена признања најбољима за мај 2017.

У оквиру акције „Бирамо најбоље“ коју спроводи Организација за туризам и културу Сокобања, додељена су признања најуспешнијима који су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање. По пропозицијама акције, почев од маја месеца па до октобра, сваке године, бирају се „Најбољи“ у седам категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи“ на годишњем нову. По завршетку акције, Организација за туризам и културу првонаграђене  води на студијско туристичко путовање.  За мај месец 2017.  додељена су признања у следећим категоријама: најбољи станодавац, најбоља туристичка агенција, најлепше двориште, најбољи ресторан или кафана, најбољи гост, најбољи туристички или угоститељски радник, удружење или појединац који даје допринос развоју туризма.

У галерији – легату „Милуна Митровића“ у Сокобањи 23. јуна, од 10:00 сати додељена су признања за мај 2017. године:

1. У категорији НАЈБОЉИ СТАНОДАВАЦ, Организација за туризам и културу додељује признање ВИЛИ ЖИВКОВИЋ ,

2. у категорији НАЈБОЉА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА, Организација за туризам и културу додељује признање Т.А. “СОКОТУРС”,

3. у категорији НАЈЛЕПШЕ ДВОРИШТЕ, Организација за туризам и културу додељује признање MILEVKI KLAPPER,

4. у категорији НАЈБОЉИ РЕСТОРАН ИЛИ КАФАНА, Организација за туризам и културу додељује признање ресторану “ПЕЋИНА”,

5. у категорији НАЈБОЉИ ГОСТ, Организација за туризам и културу додељује признање СТОЈАНОВИЋ МАРИЈИ,

6. у категорији НАЈБОЉИ ТУРИСТИЧКИ ИЛИ УГОСТИТЕЉСКИ РАДНИК, Организација за туризам и културу додељује признање МИЛАНУ ГОЦИЋУ, менаџеру у Ирском пабу“ и 

7. у категорији УДРУЖЕЊЕ ИЛИ ПОЈЕДИНАЦ КОЈИ ДАЈЕ ДОПРИНОС РАЗВОЈУ ТУРИЗМА, Организација за туризам и културу додељује признање фотографу ДУШАНУ СТОЈАНЧЕВИЋУ.