Main Content

Додељена признања најбољима за август 2017!

У оквиру акције „Бирамо најбоље“ коју спроводи Организација за туризам и културу Сокобања, додељена су признања најуспешнијима који су својим радом и ангажовањем дали посебан допринос унапређењу туристичке понуде Сокобање. По пропозицијама акције, почев од маја месеца па до октобра, сваке године, бирају се „Најбољи“ у седам категорија на месечном нивоу. Награђени на крају конкурса кандидују се за признање „Најбољи“ на годишњем нову. По завршетку акције, Организација за туризам и културу првонаграђене  води на студијско туристичко путовање.  За август месец 2017.  додељена су признања у следећим категоријама: најбољи станодавац, најбоља туристичка агенција, најлепше двориште, најбољи ресторан или кафана, најбољи гост, најбољи туристички или угоститељски радник, удружење или појединац који даје допринос развоју туризма.

У галерији – легату „Милуна Митровића“ у Сокобањи 11. септембра, од 11:00 сати додељена су признања за август 2017. године:

1. У категорији НАЈБОЉИ СТАНОДАВАЦ, Организација за туризам и културу додељује признање Конаку "NATALY",

2. у категорији НАЈБОЉА ТУРИСТИЧКА АГЕНЦИЈА, Организација за туризам и културу додељује признање Т.А. “СОКОИНФО”,

3. у категорији НАЈЛЕПШЕ ДВОРИШТЕ, Организација за туризам и културу додељује признање БРАТИСЛАВУ МИЛОСАВЉЕВИЋУ,

4. у категорији НАЈБОЉИ РЕСТОРАН ИЛИ КАФАНА, Организација за туризам и културу додељује признање ресторану “МЕРАК АВЛИЈА”,

5. у категорији НАЈБОЉИ ГОСТ, Организација за туризам и културу додељује признање ЗОРАНУ МИЛОШЕВИЋУ,

6. у категорији НАЈБОЉИ ТУРИСТИЧКИ ИЛИ УГОСТИТЕЉСКИ РАДНИК, Организација за туризам и културу додељује признање СНЕЖАНИ ГОЈКОВИЋ, професорки у средњој школи "Бранислав Нушић"  и 

7. у категорији УДРУЖЕЊЕ ИЛИ ПОЈЕДИНАЦ КОЈИ ДАЈЕ ДОПРИНОС РАЗВОЈУ ТУРИЗМА, Организација за туризам и културу додељује признање КУД-у "МЛАДОСТ" из Читлука.