Main Content

Aкција "Бирамо најбоље" - Сокобања 2020.

Туристичка организација Сокобања организује акцију "Бирамо најбоље", којом се у осам категорија по месецима ( мај - септембар и свеукупни победници ) проглашавају најуспешнија предузећа, организације, установе и појединци. Циљ акције " Бирамо најбоље" је унапређење сарадње са носиоцима туристичке понуде и подизање нивоа квалитета туристичких и угоститељских услуга, као и мотивисање организација и појединаца. 
Категорије које се оцењују су : Најбољи станодавац, Најбоља туристичка агенција, Најлепше двориште, Најбољи угоститељски објекат, Најбољи угоститељски или туристички радник, Удружење или појединац који даје допринос развоју туризма, Најбољи гост, Најбољи привредник. 
Ове године акција ће се одржати од јуна до септембра месеца, односно неће бити проглашења победника за месец мај , због целокупне ситуације у земљи.
Пријављивање могу извршити сви грађани Сокобање, као и гости Сокобање, старији од 18 година, у Туристичко-информативном центру, у ул. Трг ослобођења бр.2 или путем имеил адресе tic@tosokobanja.rs. Пријављивање се врши до 5. у месецу за предходни месец, а оцењивање и проглашење победника до 15. у месецу.
Пропозиције и пријаве за конкурс ( за физичка и правна лица ) могу се преузети у ПДФ формату испод текста.