Main Content

10. Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу

Шумадија сајам и Градска туристичка организација Крагујевац организују 10. Међународни сајам туризма и сеоског туризма у Крагујевцу од 24. до 26. новембра, у хали Шумадија сајма.
Туристичка организација Сокобања представиће туристичку понуду Сокобање, као и претходних година на штанду Туристичке организације Србије. Централна Србија је веома важно емитивно подручје, имајући у виду да је Крагујевац четврти по величини град у Србији. Сајам у Крагујевцу је добра прилика за промоцију понуде пред предстојеће новогодишње и божићне празнике, јер је Сокобања позната по добром проводу и приступачним ценама.
Сва збивања на Сајму пратиће бројни локални и национални медији, удружења туристичких новинара Војводине и Србије, као и стручни туристички часописи, и аутори бројних туристичких радио и ТВ емисија. Током сајамских дана, стручни жири састављен од представника републичких институција и локалних туристичких организација бира најуспешније излагаче и додељује награде у категоријама: Најуспешнија промоција, Најуређенији излагачки простор и најбољи промо - материјал.