Main Content

Аква парк Подина

Аква парк "Подина" је од центра Сокобање удаљен 1,5 км и изграђен је у оквиру спортско-рекреативног комплекса Подина. Овај забавни водени комплекс изграђен је на површини од 2 ha и може да прими око 2500 посетилаца. Комплекс садржи: полуолимпијски базен са спортском опремом, рекреативни базен са воденим печуркама за децу и одрасле, базен са 3 тобогана и дечији базен са воденим атракцијама за игру. У центру воденог парка је и бар-шанк са пићем, око свих базена се налазе зелене површине, лежаљке за сунчање, фрижидери са сладоледима, сунцобрани, и управна зграда са пратећим садржајима.

У непосредној близини Аква парка налазе се спортски терени за фудбал и мале спортове. Базени су опремљени најсавременијом опремом и постројењем за пречишћавање воде како би боравак и купање у води било врхунско уживањеи безбедно по посетиоце. Квалитет воде се одржава 24 часа дневно тако  да је вода увек чиста и потпуно исправна за купање. Темпeратура воде је пријатна и креће се у распону од 24 до 26˚C, док дечији базен има систем за соларно догревање воде.

Аква парк пружа могућност целодневне забаве и рекреације за све старосне категорије посетилаца. У току лета организују се разноврсни културно-забавни и спортско-рекреативни садржаји, како би се употпунио и обогатио боравак посетилаца. Аква парк је осветљен што пружа могућности за ноћно купање и одржавање разних забавних ноћних садржаја.