Main Content

Смештај

Хотел „Моравица“

Хотел „Моравица“ се налази на веома атрактивној локацији, на обронцима брда Поповице, изнад Сокобање. Сам хотел налази се на почетку чувене сокобањске „Стазе здравља“. Хотел располаже са 220 лежајева и 6 апартмана, спортским тереном за мали фудбал, кошарку и одбојку, конгресном салом са 220 места, салом за стони тенис и билијар, рестораном са 400 места, салом за банкете, националним рестораном и два аперитив-бара. У овом хотелу често је одседао познати нобеловац Иво Андрић, где и данас постоји његова спомен соба.
 

Коначиште „Сунце“

Налази се преко пута парка Бањица, на десној обали реке Моравице. „Сунце“ је познато по занимљивом и несвакидашњем архитектонском изгледу. У централном делу има прелепу башту, са столетним стаблом ораха. Располаже са 184 лежаја и 5 апартмана. Овај објекат поседује лепу галерију и аперитив бар, национални ресторан, терасу са погледом на најлепши бањски парк, реновиране собе и краљевски апартман, са плазма екраном и ђакузи кадом. Гостима су увек на располагању базен и сауна, а у близини хотела је чувена сокобањска „Стаза здравља“.
 

Хотел „Турист“

Хотел се налази у самом центру Сокобање, на почетку мермерног шеталишта. Један од најстаријих хотела у Сокобањи, са недавно адаптираним собама и апартманима. Налази се у строгом центру на почетку мермерног шеталишта . Садржаји овог објекта су употпуњени садржајима хотела "Здрављак", који је у склопу истог предузећа.
 

Хотел „Здрављак“

Хотел "Здрављак" се налази у центру града, на педесетак метара од главне аутобуске станице. Располазе са 540 постеља, 2 апартмана, конгресном салом (210 седиста), мањим базеном са термалном водом, великим затвореним базеном, сауном, аутоматском кугланом и стрељаном, два терена за кошарку, три терена за мали фудбал, терен за одбојку на песку...). Веома погодан за припреме спортиста, радничко-спортске игре, организовање конгреса, семинара.
www.viatours.rs
 

Специјална болница „Бањица“

СБ „Бањица“ је изолована од градске гужве, а удаљена је само 500 м од центра. Налази се изнад парка Бањица и познате плаже „Жупан“. Располаже са 270 лежајева и 5 апартмана, фитнесс центром, спортским теренима, амбулантом и салом за семинаре. Медицински блок је савремено опремљен , а лечење се обавља комбинацијом природних лековитих фактора и савремених метода лечења.  Индикације: болести дисајних органа, лакша нервна обољења и последице стреса. "Бањица" је захваљујући стручном медицинском кадру и природно-лековитом фактору, постала познато лечилиште, а такође има и стручно особље које се бави организовањем рекреативних настава и школа у природи. 
www.banjica.co.rs
 

Гарни хотел „Соко терме“

Гарни хотел са 3* „Соко Терме“ се налази у центру Сокобање на десној обали реке Моравице, покрај Лимун бање. У склопу хотела гостима су на располагању: два затворена и један отворени базен са термалним водама, сауне, парна купатила, слане собе, fitness центар, козметички салон, relax соба, разне врсте масажа ……
Луксузно опремљен wellness центар урађен је по највишим светским стандардима. За све госте жељне рекреације, побољшања квалитета живота, здравља и општег стања духа и тела, на располагању су базени са топлом бањском водом (39°Ц) који раде током целе године, као и бројни пратећи садржаји.
 
Поред хотелског смештаја Сокобања гостима нуди велики избор смештаја у приватним вилама, кућама и становима за одмор и пансионима за све укусе и буџете.  Сокобања располаже са око 12.000 лежајева, од чега 2.500 у хотелима и стационарима, а око 10.000 у приватном  смештају, пансионима и вилама (собе I, II, III категорије и апартмани). Смештајне капацитете прати и велики број угоститељских објеката и објеката за разоноду.